Hvad kan vi hjælpe dig med?

Dit Energi Center består af fagligt dygtige elektrikere og specialister indenfor energioptimering.

Industriinstallationer

Dit Energicenter er specialister i industriinstallationer. Vi er ISO certificeret og vi har den nyeste viden indenfor energioptimering.

Sommerhus installation

Dit Energicenter tilbyder el installationer i sommerhuse ved både ved nybyg og ombyg. Vi er specialister med nyeste viden indenfor energioptimering.

El installationer

Vi laver nye el-installationer ved både totalrenoveringer og nybyg. Vi udfører små og store opgaver for både privat og erhverv.

Ladestander til elbiler

Dit Energicenter tilbyder el installationer i sommerhuse ved både ved nybyg og ombyg. Vi er specialister med nyeste viden indenfor energioptimering.

Varmepumper

Dit Energicenter tilbyder rådgivning og montering af varmepumper. Vi er certificeret og har nødvendig viden omkring varmepumper.

Hårde hvidevarer

Vi både sælger og monterer hårde hvidevarer. Kom forbi butikken og lad os få en snak om dine muligheder.

Luft til vand-varmepumpe

Dit Energicenter tilbyder rådgivning og montering af luft til vand varmepumper. Vi er certificeret og har nødvendig viden.

Elektriker Blåvand

Dit Energi Center er dine lokale elektriker i Blåvand. Vi har en bred vifte af kompetencer indenfor el og energioptimering til både privat og erhverv.

El VVS Kontakt os

Fra drømme til virkelighed

Dit Energi Center er din sparringspartner. Vi mange års erfaring og “know how” i branchen.

Vi er en naturlig samarbejdspartner når det handler om energirigtige løsninger. Vores kunder og opgaver spænder bredt, men fælles for hver eneste opgave er: Vi er ikke færdige, før både kunden og vi selv er tilfredse!

Om os Kontakt
Vidste du at vi

At vi også løser VVS opgaver for både privat og erhvev

Dit Energi Center har en 360 graders tilgang til energioptimering, hvilket også omfatter VVS løsninger.

Dit Energi Center tilbyder også VVS løsninger. Vi kan byde ind på opgaver i alle størrelser både indenfor privat og erhverv. Fælles for al VVS arbejde er at vi har fokus på grøn og bæredygtig energioptimering.

Kontakt os

Rådgivning

Fremtiden ser grønnere ud med energioptimerede løsninger

Hos Dit Energi Center tilbyder vi en gratis og uforpligtende samtale for at belyse dit potentiale indenfor energioptimering.

Når du energioptimerer dit hus eller sommerhus, er det godt for både dig og vores miljø. Du kan gøre dig store økonomiske besparelser når du skruer ned for energiforbruget i din bolig eller fritidshus.

Læs mere

Ladestandere VVS El

Montering af ladestander til elbil

Vi autoriseret elinstallatør med speciale i montering af ladestandere til elbiler.

Dit Energi Center er eksperter i installation af ladestationer og ladebokse til elbiler. Uanset om du skal bruge en ladestation i dit eget hjem, i sommerhuset eller i virksomheden så klarer vi opgaven.

 

Ladestander Kontakt

Det siger vores kunder

Vi er en naturlig samarbejdspartner. Læs hvad vores kunder siger om os.

Vi har brugt Dit Energi Center til at installere varmepumpe i vores sommerhus. Vi er meget tilfredse med samarbejdet, og vi kan anbefale Dit Energi Center”

SommerhusejerBirth Thomsen

Vi har brugt Dit Energi Center til at installere varmepumpe i vores sommerhus. Vi er meget tilfredse med samarbejdet, og vi kan anbefale Dit Energi Center”

SommerhusejerBirth Thomsen