Hvad kan vi hjælpe dig med?

Dit Energicenter består af et team af fagligt kompetente elektrikere og specialister i energioptimering.

Industriinstallationer

Dit Energicenter er specialister inden for industriinstallationer. Vi er ISO-certificerede og besidder den nyeste viden inden for energioptimering.

Sommerhus installation

Dit Energicenter tilbyder el installationer i sommerhuse ved både ved nybyg og ombyg. Vi er specialister med nyeste viden indenfor energioptimering.

El installationer

Vi udfører nye el-installationer ved både totalrenoveringer og nybyggeri. Vi håndterer både små og store opgaver både for private og erhvervskunder.

Ladestander til elbiler

Dit Energicenter tilbyder el installationer i sommerhuse ved både ved nybyg og ombyg. Vi er specialister med nyeste viden indenfor energioptimering.

Varmepumper

Dit Energicenter tilbyder rådgivning og installation af varmepumper. Vi er certificerede og har den nødvendige ekspertise inden for varmepumper.

Hårde hvidevarer

Vi både sælger og monterer hårde hvidevarer. Kom forbi butikken og lad os få en snak om dine muligheder.

Luft til vand-varmepumpe

Dit Energicenter tilbyder rådgivning og montering af luft til vand varmepumper. Vi er certificeret og har nødvendig viden.

Elektriker Blåvand

Dit Energicenter er dine lokale elektriker i Blåvand. Vi har en bred vifte af kompetencer indenfor el og energioptimering til både privat og erhverv.

Elektriker Varde

Dit Energicenter er dine lokale elektriker i Blåvand. Vi har en bred vifte af kompetencer indenfor el og energioptimering til både privat og erhverv.

El VVS Kontakt os

Fra drømme til virkelighed

Dit Energicenter er din ideelle sparringspartner, baseret på vores mangeårige erfaring og dybdegående know-how inden for branchen.

Vi er det naturlige valg som samarbejdspartner, når det kommer til energieffektive løsninger. Vores kundebase og opgaver spænder bredt, men én ting er konstant: Vi betragter ikke en opgave som fuldført, før både kunden og vi selv er tilfredse!

Om os Kontakt
Vidste du, at vi

også håndterer VVS-opgaver for både private og erhvervskunder?

Dit Energicenter tager en 360-graders tilgang til energioptimering, som også inkluderer VVS-løsninger.

Ud over vores ekspertise inden for elektrikerydelser, tilbyder Dit Energicenter også VVS-løsninger. Vi er klædt på til at håndtere opgaver i alle størrelser for både private og erhvervskunder. Vores dedikation til grøn og bæredygtig energioptimering er integreret i alt, hvad vi laver, herunder vores VVS-arbejde.

Kontakt os

Rådgivning

Fremtiden ser grønnere ud med energioptimerede løsninger

Hos Dit Energicenter tilbyder vi en gratis og uforpligtende konsultation for at identificere dit potentiale inden for energioptimering.

Energioptimering af dit hjem eller sommerhus giver fordele både for dig og for miljøet. Ved at reducere energiforbruget i din bolig eller fritidshus, kan du opnå betydelige økonomiske besparelser.

Læs mere

Ladestandere VVS El

Montering af ladestander til elbiler

Vi er autoriserede el-installatører specialiseret i montering af ladestandere til elbiler.

Dit Energicenter er eksperter i installation af ladestationer og ladebokse til elbiler. Uanset om du har behov for en ladestation i dit hjem, i sommerhuset eller på din virksomhed, kan vi varetage opgaven.

 

Ladestander Kontakt