Specialister i

El-installationer

Vi har stor ekspertise inden for el-installationer til både privat og erhverv. Hos Dit Energicenter er vi altid konkurrencedygtige på prisen.

Vi laver komplette elinstallationer for både privat og erhverv.  Dit Energi Center består af dygtige elektrikere med mange års erfaring og “know how” i branchen. Vi ved, hvad der skal til for at løse en opgave.

Dit Energicenter er en alsidig virksomhed. Vi holder til i Blåvand, men vores elektrikere dækker hele vores område ned til Esbjerg og Varde. Det betyder, at vi hurtig kan rykke ud, hvis du akut mangler en elektriker.

Vi ved, at det kan være akut, når man har problemer med el. Derfor har vi 24 timers døgnvagt, som du kan kontakte

Kontakt os for et tilbud


Dit Energicenter

Vi støtter den grønne omstilling med fokus på FN’s Verdensmål.

  • 24 timers vagttelefon vi rykker hurtigt ud
  • Energioptimering vi er altid et skridt foran
  • Rådgivning vi er specialister i el
  • Innovative løsninger vi har nyeste viden
  • En grønnere fremtid vi laver grønne løsninger
Dit Energicenter

En alsidig virksomhed

Vi udfører mange forskellige opgaver, som kan variere alt lige fra montering af nye stikkontakter, opsætning af lamper, føring af ledning, renovering af huse eller energioptimering.

Ved simple opgaver kan vi ofte give dig et tilbud over telefonen. Andre gange er det nødvendigt, at vi sender en el-installatør ud til dig for at vurdere opgaven. Dette sikrer, at du ikke kommer til at betale for meget.

Kontakt os for et tilbud

Elektriker

Energioptimerede elinstallationer

Vi kan lave alt lige fra skift af en sikring til større opgaver, som kræver teknisk snilde og høj faglig ekspertise. Dit Energi Center kan med andre ord varetage både simple og komplicerede opgave.

Hos Dit Energicenter udfører vi mange forskellige typer opgaver – alt lige fra gulvvarme med optænding hjemmefra via app, telefon eller sms til komplette el installationer på nye sommerhuse.

Alle installationer udfører vi efter gældende regler uanset opgavernes størrelser. Vi udfører desuden de lovpligtige kvalitetsrappporter ved afslutning af hver opgaven.

Kontakt os for et tilbud

Tryghed

Hvorfor vælge os?

Vi har den personlinge kontakt i fokus. Tryghed og tillid er to vigtige ord for os. Du er i trygge hænder, når du overlader opgaverne til os.

Hos Dit Energicenter er du ikke bare et fakturanummer. Du får professionel råd og vejledning fra start til slut igennem hele processen. På den måde er du sikret det bedste resultat.

Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder for en energirigtig løsning.

Kontakt os for et tilbud

Pris

Hvad koster en elektriker?

Som din elektriker tilbyder vi dig gerne en aftale om fast service af f.eks. varmepumper og vedligeholdelse.

Dette er en service, som især er attraktiv for erhverv og institutioner, men også private kan have glæde af sådan en type aftale.

På denne måde er du sikret jævnlige besøg af en el-montør, så du med ro i maven ved, at alle el-installationer fungerer perfekt.

Når du vælger Dit Energi Center, er du altid sikret en samlet og fremtidsorienteret løsning.

Specialister

Professionel rådgivning

Vores mange år i branchen betyder, at vi har opbygget solid viden indenfor industriinstallationer – viden som vi elsker at dele ud af.

Har du spørgsmål eller ønsker du professionel vejledning omkring dit projekt? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en uforpligtende snak om dine muligheder.

Kontakt os for et tilbud

Ofte stillede spørgsmål

Find svar på dine spørgsmål

Finder du ikke svar på dit spørgsmål herunder, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Hvor hurtigt rykker I ud?

Dit Energicenter har 24 timers vagttelefon, som I kan tilkalde. Dette mindsker risikoen for nedetide.

Hvad er en ISO certificering?

ISO står for international organization for standardization og er verdens største og mest anerkendte af internationale standarder.

Dit Energicenter er ISO certificeret, hvilket betyder, at vi har implementeret et kvalitetssystem indenfor flere standarder.

Hvilke områder dækker?

Vi holder til i Blåvand og Varde, men vi dækker hele oplandet ned til og med Esbjerg.


Det siger vores kunder om os

Glade og tilfredse kunder spiller en central rolle i alt vi gør. Vi gør hver dag vores ypperste for at give vores kunder de bedste løsninger.

Vi har fået solid sparring og rådgivning i forbindelse byggeriet af vores sommerhus i Blåvand.

Charlotte Hansen