Dit Energicenter er

Specialister i industriinstallation

Vi udfører innovative og energirigtige installationsopgaver lige fra mindre komplekse industriinstallationer til de mere avancerede industriinstallationer.

Udover vores store ekspertise inden for almindelige el-installationer og sommerhusinstallationer, har vi også rigtig mange erhvervskunder. Det giver os god erfaring inden for installationer i industri. Vi både fejlfinder, reparerer og servicerer industriinstallationer.

Opstår der et akut problem, kan vores døgnvagt altid kontaktes i alle døgnets 24 timer. Det sikrer dig, at din virksomhed eller fabrik altid hurtigt kan komme op at køre igen, hvis der skulle opstå problemer med maskiner eller installationer.

Kontakt os


Dit Energicenter

Vi støtter den grønne omstilling med fokus på FN’s Verdensmål.

  • 24 timers vagttelefon vi rykker hurtigt ud
  • Energioptimering vi er altid et skridt foran
  • Rådgivning vi er specialister i el
  • Innovative løsninger vi har nyeste viden
  • En grønnere fremtid vi laver grønne løsninger
Professionel

Rådgivning

Dit Energicenter skaber innovative og energioptimerede løsninger til alle former for byggeri, beboelse, infrastruktur og industrianlæg.

Vi har de nødvendige kompetencer og “know how” til at udføre en lang række af opgaver. Vores team af dygtige installatører har stor erfaring og viden. Dette giver dig en sikker og optimal drift – både økonomisk og klimamæssigt.

Kontakt os

Industriinstallation

Vi tager ansvar for dit projekt

Som udgangspunkt i en fælles mission om en grønnere fremtid tager vi ansvar for dit projekt fra start til slut.

Vi er innovative og professionelle i vores tilgang. Vi påtager os opgaven fra start til slut, herunder projektering, udførelse og dokumentation. Vi har erfarne og kompetente elinstallatører, der kan varetage dimensionering af elinstallationer herunder spændingsfald, kabeldimensionering og meget mere.

Læs om en grønnere fremtid

Tryghed

Hvorfor vælge os?

Vi har den personlige kontakt i fokus. Tryghed og tillid er to vigtige ord for os. Du er i trygge hænder, når du overlader opgaverne til os.

Hos Dit Energicenter er du ikke bare et fakturanummer. Du får professionel råd og vejledning fra start til slut igennem hele processen. På den måde er du sikret det bedste resultat.

Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder for en energirigtig løsning.

Kontakt os for tilbud

Kernekompetence

Industriinstallation er vores kerneområde

Igennem årene har vi opbygget en solid viden og kendskab til industriinstallationer, hvilket i dag gør os til en naturlig samarbejdspartner.

Dit Energicenter har mange års erfaring og “know how” indenfor industriinstallationer.

Vi kan med vores 24 timers døgnservice hurtig rykke ud til hele lokalområdet omkring Esbjerg, Oksbøl, Varde og Blåvand.

Når du vælger Dit Energicenter, er du altid sikret en samlet og fremtidsorienteret løsning.

Professionel

Rådgivning

Vores mange år i branchen betyder, at vi har opbygget solid viden indenfor industriinstallationer – viden som vi elsker at dele ud af.

Har du spørgsmål, eller ønsker du professionel vejledning omkring dit projekt? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en uforpligtende snak om dine muligheder.

Lad os tage en uforpligtende snak om energioptimerede løsninger og hvordan du kan komme i mål med en energirigtig industriinstallation.

Kontakt os for tilbud

Ofte stillede spørgsmål

Find svar på dine spørgsmål

Finder du ikke svar på dit spørgsmål herunder, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Hvor hurtigt rykker I ud?

Dit Energicenter har 24 timers vagttelefon, som I kan tilkalde. Dette mindsker risikoen for nedetider.

Tilbyder I projektering og tilrettelæggelse?

Dit Energicenter består af en række specialister indenfor projektering og tilrettelæggelse af industriinstallationer. Vi hjælper dig hele vejen.

Hvad er en ISO certificering?

ISO står for international organization for standardization og er verdens største og mest anerkendte af internationale standarder.

Dit Energicenter er ISO certificeret, hvilket betyder, at vi har implementeret et kvalitetssystem indenfor flere standarder.

Tilbyder I industri fejlretning?

Dit Energicenter har mange års erfaring i alle former for industriopgaver. Vi har vagttelefonen åben døgnet rundt, så vi kan rykke hurtigt ud og rette fejl i jeres industriinstallationer.


Det siger vores kunder om os

Glade og tilfredse kunder spiller en central rolle i alt hvad vi gør. Vi gør hver dag vores ypperste for at give vores kunder de bedste løsninger.

Vi har fået solid sparring og rådgivning i forbindelse med vores nye maskinpark. Vi vil derfor gerne give Dit Energicenter vores anbefaling.

Thomas Høgh