Montering af

Ladestandere til elbiler

Skal du have monteret en ladestander til din elbil, så er Dit Energi Center et oplagt valg.

Hos Dit Energicenter er vi eksperter i installation af ladestationer og ladebokse til elbiler. Uanset om du skal bruge en ladestation i dit eget hjem, i sommerhuset eller i virksomheden, så klarer vi opgaven.

Uanset hvilken elbil du har, så kan vi hjælpe dig med installation af en ladestander. Vi rådgiver dig hele vejen, og vi undersøger eksisterende forhold i din el-installation for at finde ud af, hvordan vi løser opgaven på bedst mulig måde.

Kontakt os for et tilbud


Dit Energicenter

Vi støtter den grønne omstilling med fokus på FN’s Verdensmål.

  • 24 timers vagttelefon vi rykker hurtigt ud
  • Energioptimering vi er altid et skridt foran
  • Rådgivning vi er specialister i el
  • Innovative løsninger vi har nyeste viden
  • En grønnere fremtid vi laver grønne løsninger
Opsætning af

Ladestationer til private hjem

Hos Dit Energicenter laver vi el-installationer i private hjem og sommerhuse. Vi har domicil i hjertet i et af Danmarks største feriehusområder langs vestkysten med afdelinger i Blåvand og Varde.

Når du har købt en elbil, skal du have monteret en ladeboks derhjemme. Der findes flere forskellige typer ladebokse på markedet.

Hos Dit Energicenter hjælper vi med råd og vejledning gennem hele processen, så du får den bedste løsning til dine behov.

Kontakt os for et tilbud

Erhverv

Ladeboks til virksomheder

Lad din virksomhed støtte den grønne udvikling ved at opsætte ladestandere, så dine medarbejdere kan lade elbilen op.

Har du en virksomhed og ønsker du at tilbyde dine medarbejdere eller kunder opladning af elbiler? Lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne og jeres behov.

Styrk virksomhedens CSR politik med grønne tiltag. Sammen finder vi den bedste løsning til jeres behov.

Kontakt os for et tilbud

Tryghed

Hvorfor vælge os?

Hos Dit Energicenter er vi eksperter. Vi prioriterer en personlig rådgivning. Du er således altid i trygge hænder, når du overlader opgaven til os.

Hos Dit Energicenter er du ikke bare et nummer. Du får professionel råd og vejledning fra start til slut igennem hele processen. På den måde er du sikret det bedste resultat.

Vores erfarne elektrikere sørger for en korrekt og sikker installation af ladestation hjemme hos dig. Vi sørger selvfølgelig for at løsningen opfylde de krav, bilproducenterne stiller i deres egne garantier.

Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder for en energirigtig løsning.

Kontakt os for et tilbud

Ladestander

Opladning med privat ladeboks

I dag findes der flere udbydere af ladebokse til private hjem både til elbil og plugin-hybrid.

Når du har en privat ladeboks, så har du ikke en abonnementsaftale hos en udbyder. Derimod bruger du den el-aftale, du allerede har i husstanden.

Du er derfor ikke afhængig af at finde en ladestander fra din udbyder for at kunne lade, når du er på farten. Du er med andre ord mere uafhængig og kan oplade din elbil på forskellige ladestandere.

Rådgivning

Installation af ladestander

Når du skal have installeret en ladestander, så skal en del af arbejdet udføres af en autoriseret elinstallationsvirksomheder.

Det er vigtigt at være opmærksom på, om installationen er dimensioneret til den belastning, en opladning af elbil giver.

Hos Dit Energicenter er vi autoriseret. Vi har mange års erfaring og know how i at installere ladestander til elbiler. Vi hjælper dig hele vejen, så du har en monteret og færdig ladestander, når vi forlader din adresse.

Kontakt os for et tilbud

Ofte stillede spørgsmål

Find svar på dine spørgsmål

Finder du ikke svar på dit spørgsmål herunder, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Hvor hurtigt rykker I ud?

Dit Energi Center har 24 timers vagttelefon, som I kan tilkalde. Dette mindsker risikoen for nedetid.

Hvad er en ISO certificering?

ISO står for international organization for standardization og er verdens største og mest anerkendte af internationale standarder.

Dit Enegi Center er ISO certificeret, hvilket betyder, at vi har implementeret et kvalitetssystem indenfor flere standarder.

Hvilke områder dækker?

Vi holder til i Blåvand og Varde, men vi dækker hele oplandet ned til og med Esbjerg.


Det siger vores kunder om os

Glade og tilfredse kunder spiller en central rolle i alt vi gør. Vi gør hver dag vores ypperste for at give vores kunder de bedste løsninger.

Vi har fået solid sparring og rådgivning i forbindelse byggeriet af vores sommerhus i Blåvand.

Charlotte Hansen