Vi er specialister i

Køb en luft til vand varmpumpe

Spar på dine varmeudgifter med en luft til vand-varmepumpe

Vidste du, at en luft til vand-varmepumpe kan reducere dine varmeudgifter betydeligt og samtidigt tager du del i den grønne omstilling. En luft til vand-varmepumpe er især en god løsning, hvis du skifter dit gamle olie- eller gasfyr ud med en luft til vand-varmepumpe.

En luft til vand-varmepumpe genbruger varmen i udeluften til at opvarme din bolig. Det er både en miljørigtig og økonomisk besparende varmeløsning sammenlignet med traditionelle varmekilder f.eks. olie- og gasfyr.

Hos Dit Energi Center er vi eksperter i luft til vand-varmepumper. Vi er godkendt VE-Installatør, hvilket betyder, at vi kan guide og vejlede dig med at søge tilskud til at skifte dit olie- eller gasfyr ud med en luft til vand-varmepumpe, samt klare udførelsen for dig.

Kom forbi vores butik i Varde eller Blåvand og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

Kontakt os for tilbud


Dit Energicenter

Vi støtter den grønne omstilling med fokus på FN’s Verdensmål.

  • 24 timers vagttelefon vi rykker hurtigt ud
  • Energioptimering vi er altid et skridt foran
  • Rådgivning vi er specialister i varmepumper
  • Innovative løsninger vi har nyeste viden
  • En grønnere fremtid vi laver grønne løsninger
Vi er specialister

Hvad er en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe udvinder varmen i den udendørs luft og fører denne varme ind i boligen ved hjælp af radiatorer og varmerør.

En luft til vand varmepumpe er et klogt valg, hvis du allerede har radiatorer i din bolig, men gerne vil skifte fra eksisterende olie- eller gasfyr. Hvis du har gulvvarme er det kun et ekstra plus, da varmepumpen også kan håndtere dette.

En luft til vand varmepumpe egner sig til helårsboliger og større sommerhuse, der ofte er beboede.

Kontakt os for et tilbud

Specialister i luft til vand varmepumper

Hvad koster en luft til vand-varmepumpe?

I dag findes der mange slags luft til vand varmepumper på markedet. Prisen afhænger af både dine krav, samt hvilken varmepumpe du ønsker.

Prisen på en luft til vand-varmepumpe afhænger af størrelsen på din bolig – og hvor godt isoleret din bolig er. Begge dele har betydning for varmepumpens størrelse og installationens omfang og antal radiatorer.

Typisk vil et prisleje på en luft til vand-varmepumpe være på 80.000 – 130.000 kr. Investeringen i en luft til vand-varmepumpe vil dog med tiden være en god investering og tjene sig hjem i løbet af en årrække i den besparelse der ligger i en reduceret varmeregning.

Husk også at du har mulighed for at søge tilskud hos Statens Bygningspulje til at skifte fra olie- og gasfyr til en luft til vand-varmepumpe.

Eneste krav er, at du skal have et skriftligt tilbud fra en VE-godkendt installatør.

Kontakt os for et tilbud

Tryghed

Hvorfor vælge Dit Energicenter?

Hos Dit Energi Center er vi VE-godkendt installatør af luft til vand varmepumper. Vi har manges år erfaring og know how indenfor luft til vand varmepumper.

Ii godkendt af Energistyrelsen som VE Installatør, hvilket betyder, at vi har de rigtige kompetencer og “know how” til at hjælpe dig med at søge tilskud til energioptimering med en luft til vand-varmepumpe.

Der er en række krav som skal være opfyldt f.eks. skal boligen være helårsbeboelse. Du skal bruge et skriftligt tilbud på udskiftning til varmepumpe af en VE-godkendt installatør – hvilke Blåvand El-Center er.

Lad os tage en snak om dine muligheder for at få tilskud til en luft til vand-varmepumpe.

Kontakt os for et tilbud

Varmepumper er

Hvordan virker en luft til vand-varmepumpe?

En luft til vand-varmepumpe består af to dele: En udedel og en indedel.

En luft til vand-varmepumpe udnytter varmeenergien i luften udenfor for at kunne levere tilstrækkelig varme til din bolig året rundt – også selvom der er frostgrader.

Delen udenfor består af en ventilator, som skal placeres i nærheden af dit hus. Ventilationens funktioner er at trække udeluften forbi en varmeveksler.

Kontakt os for et tilbud

Professionel

Rådgivning

Der findes mange forskellige typer luft til vand varmepumper på markede. Vi hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Med en luft til vand varmepumpe genbruger du varmen i udeluften til at opvarme din bolig og dit brugsvand. Du får en fremtidssikret, miljøvenlig og prisbesparende varmeløsning i forhold til varmekilder som naturgas og oliefyr.

Kontakt os for et tilbud

Ofte stillede spørgsmål

Find svar på dine spørgsmål

Finder du ikke svar på dit spørgsmål herunder, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Hvad er en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe er et prisbesparende alternativ til naturgas og oliefyr. En luft til vand varmepumpe er en miljøvenlig varmeløsning, som genbruger varmen i udeluften til at opvarme din bolig og dit brugsvand.

Hvordan virker en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe virker ved at omdanne varmeenergien i udeluften til varme du kan bruge i din bolig. Derudover kan du bruge varme i brugsvand.

En luft til vand varmepumpe er forbundet med centralvarmesystemet, der sørger for at forsyne hele boligen med varme i radiatorer og varmt vand i hanerne ved hjælp af varmtvandsbeholdere.

Selve pumpen er el-drevet og leverer op til 5 x så højt varmeenergi, som den anvender el-energi. Det gør en luft til vand varmepumpe til et økonomisk og miljørigtigt alternativ til både oliefyr, naturgas og fjernvarme.

Hvor meget kan jeg spare med en luft til vand varmepumpe?

Du kan reducere dine varmeudgifter væsentligt med en luft til vand varmepumpe. Derudover er du med til at støtte op om den grønne omstilling, hvis du vælger at udskifte et gammelt olie- eller gasfyr med en luft til vand varmepumpe.

Hvor mange penge du konkret kan spare afhænger af, hvilken varmeløsning du skifter fra. Udskifter du et gammelt oliefyr, så kan du spare op til 65% på din varmeregning.

Hos Dit Energi Center er vi specialister i varmepumper. Vi hjælper dig gerne med en helt konkret beregning på dine besparelser ved at skifte til en luft til vand varmepumpe.


Det siger vores kunder om os

Glade og tilfredse kunder spiller en central rolle i alt vi gør. Vi gør hver dag vores ypperste give vores kunder de bedste løsninger.

Vi har fået solid sparring og rådgivning i forbindelse byggeriet af vores sommerhus i Blåvand.

Charlotte Hansen