Vi er specialister i

Varmpumper

Vidste du at der kan være rigtig mange penge at spare ved at få en varmepumpe monteret. Lad os rådgive dig til den bedste løsning.

Vores ekspertiseområde omfavner også både salg, levering og montering af A-mærkede (energivenlige) varmepumper. Desuden yder vi også den service at levere samt montere SMS- eller WIFI-styring til Deres varmepumpe.

Ved denne service har du mulighed for at få en SMS, hvis temperaturen bliver for lav, HFI relæet slår fra eller hvis der opstår strømssvigt. Denne tjeneste giver dig ligeledes mulighed for at hæve og sænke temperaturen i huset.

Vi monterer varmepumper langs vestkysten i områderne omkring Blåvand, Vejers, Ho, Oksbøl, Mosevrå, Vrøgum, Jegum, Grærup og Varde. Efter aftale monterer vi naturligvis også varmepumper udenfor vores område.

Kontakt os for tilbud


Dit Energicenter

Vi støtter den grønne omstilling med fokus på FN’s Verdensmål.

  • 24 timers vagttelefon vi rykker hurtigt ud
  • Energioptimering vi er altid et skridt foran
  • Rådgivning vi er specialister i varmepumper
  • Innovative løsninger vi har nyeste viden
  • En grønnere fremtid vi laver grønne løsninger
Vi er specialister

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe er et varmeanlæg, hvor du udnytter varmen i luften eller jorden til at opvarme din bolig eller sommerhus.

Varmepumper bruger el. Alligvel de er ofte langt mere miljøvenlige og økonomiske end almindelig varme. En god varmepumpe bruger kun omkring en fjerdedel af den el, som f.eks. en el-radiator bruger til at opvarme en bolig med.

Kontakt os for et tilbud

Specialister i varmepumper

Hvad koster en varmepumpe?

I dag findes der mange slags varmepumper på markedet. Prisen afhænger af både dine krav, samt hvilken varmepumpe du ønsker.

Luft til vand varmepumpe er en dyrere løsning end luft til luft varmepumper. Årsagen skyldes at en luft til luft varmepumpe kan monteres hurtigere end en luft til vand varmepumpe.

En varmepumpe er en investering. Tilbagebetalingstiden for en luft til luft og luft til vand varmepumpe er ca. 3-5 år. Lad os tage en uforpligtende snak om dine behov og muligheder.

Kontakt os for et tilbud

Tryghed

Hvorfor vælge Dit Energicenter?

Vi har den personlinge dialog i fokus. Dit Energicenter er eksperter i varmepumper. Vi hjælper med at finde den rette varmepumpe til dit behov.

Tryghed og tillid er to vigtige ord for os. Som kunde er du i trygge hænder. Du får professionel råd og vejledning fra start til slut igennem hele processen. På den måde er du sikret det bedste resultat.

Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder for en energirigtig løsning.

Kontakt os for et tilbud

Varmepumper er

En god investering

Hvis du gerne vil spare på din varmeregning og samtidigt gøre noget godt for vores klima, så er en varmepumpe en god investering for dig.

Du kan faktisk spare helt op til 12.000 kroner om året på din varmeregning ved at skifte dit gamle olie- eller naturgasfyr ud med en ny varmepumpe.

Årsagen til den store besparelse er, at en varmepumpe udnytter den allerede eksisterende energi tre gange bedre end andre former for opvarmning.

Den største besparelse på din varmeregning finder du ved at skifte til et væske til vand varmeanlæg, som er den mest effektive varmepumpe.

Kontakt os for et tilbud

Professionel

Rådgivning

Der findes mange forskellige typer varmepumper på markede. Vi hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

En jordvarmepumpe eller væske til vand-pumpe udnytter varmen, der findes i jordens øverste lag. Jordvarmen ledes til varmepumpen gennem en væskefyldt slange, som befinder sig cirka en meter under jorden.

Du kan således bruge varmen til opvarmning af brugsvand eller til rumopvarmning via enten gulvvarme eller radiator.

Kontakt os for et tilbud

Ofte stillede spørgsmål

Find svar på dine spørgsmål

Finder du ikke svar på dit spørgsmål herunder, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Hvor hurtigt rykker I ud?

Dit Energicenter har 24 timers vagttelefon, som I kan tilkalde. Dette mindsker risikoen for nedetid.

Hvad er en ISO certificering?

ISO står for international organization for standardization og er verdens største og mest anerkendte af internationale standarder.

Dit Enegi Center er ISO certificeret, hvilket betyder, at vi har implementeret et kvalitetssystem indenfor flere standarder.

Hvilke områder dækker?

Vi holder til i Blåvand, men vi dækker hele oplandet ned til og med Esbjerg.


Det siger vores kunder om os

Glade og tilfredse kunder spiller en central rolle i alt vi gør. Vi gør hver dag vores ypperste give vores kunder de bedste løsninger.

Vi har fået solid sparring og rådgivning i forbindelse byggeriet af vores sommerhus i Blåvand.

Charlotte Hansen