Vi søger løbende dygtige medarbejdere

Vi søger nye medarbejdere

Dit Energicenter er i rivende udvikling. Vi søger derfor løbende nye kollager til vores team. Hold øje med opslåede jobs på denne side.

Du er altid velkommen til at søge uopfordret. Du kan læse mere om opslåede stillinger nedenfor. Vi glæder os til at høre fra dig.

Skulle vi ikke have et ledigt job indenfor dine kompetencer, så er du meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Vi vil hurtigst muligt efter modtagelse kigge på dine kvalifikationer for at finde ud af, om der skulle være et godt match mellem os.

I din uopfordret ansøgning ser vi gerne, at du fortæller om dig selv og dine faglige kompetencer, samt din motivation for at skrive en uopfordret ansøgning til os.

Som ansat hos Dit Energicenter vil du løbende blive tilbudt kurser og uddannelse, hvis du ønsker dette. Vi hjælper dig med at udvikle dig endnu mere på det faglige niveau.

Vi glæder os til at modtage en uopfordret ansøgning fra dig.

Skriv til os


Bliv en del af Dit Energicenter

Vi kan tilbyde dig en spændende og aldsidig arbejdsplads med højt til loftet:

  • Uddannelsedu bliver tilbudt kurser og uddannelse
  • Ansvardu får ansvar og anerkendelse
  • Alsidigheddu får alsidige og spændende opgaver
  • ISO certificeretdu bliver en del af en certificeret virksomhed
  • Specialisterdu bliver en del af vores specialistteam

Aktuelle ledige stillinger

Vi har pt. ingen ledige stillinger, men du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Kontakt os i dag.

Vi søger bogholder

Er du glad for at arbejde med tal og regnskab og brænder du for at udvikle din stilling som bogholder/ regnskabsmedarbejder, så din dagligdag kan være så enkel og let som mulig? Så har vi en rigtig god og selvstændig stilling til dig.

Vi søger en glad, udadvendt og omgængelig fuldtids bogholder/ regnskabsmedarbejder der gerne har erfaring fra en lignende stilling.

I et dagligt samspil med gode kolleger, kunder og leverandører kommer du til at stå for bogholderiet.

  • Debitor og kreditor bogføring
  • Fakturering og betalinger
  • Bankkontakt, skat og moms-afregning etc.
  • Samt andre regnskabsmæssige og administrative opgaver

Det er en stor fordel hvis du har erfaring med regnskabsprogrammet ”E-conomic”. Du vil ligeledes til at komme til at arbejde med ordrestyringsprogrammet ”Ordrestyring.dk” og samspillet imellem de to programmer.
Vi kan tilbyde dig en spændende stilling i udvikling, en god løn og overenskomst, samt et positivt og uformelt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden på tværs af forskellige arbejdsområder og kompetencer.
Tiltrædelse hurtigst muligt.

Dit Energicenter A/S er en travl virksomhed i fuld udvikling og vækst. Vi er i gang med at udvikle på vores kerneværdier samt vores procedurer og rutiner. Du vil her få stor mulighed for at sætte dit præg på din egen hverdag og virksomhedens fremtid.

Vi beskæftiger i dag 18 medarbejdere, fordelt som elektrikere, lærlinge, kølemontører, butiksassistenter samt administrationsmedarbejdere, fordelt over vores 2 afdelinger i hhv. Blåvand og Varde.
Din arbejdsdag vil normalt være i vores afdeling i Blåvand, men der vil også være mulighed for delvis hjemmearbejdsplads, hvis dette ønskes.

Vi tilbyder

En god arbejdsplads

Hos Dit Energicenter er vi innovative. Vi udvikler os fagligt, så vi altid er opdateret på nyeste viden.

Som elektriker hos Dit Energicenter vil du løbende blive uddannet og fagligt udfordret indenfor de områder, du arbejder med. Du vil have medbestemmelse på dine opgaver og uddannelse, så du altid vil være opdateret på nyeste viden.

Vi har et brændende ønske om at være den foretrukne arbejdsplads for dygtige elektrikere.

Skal vi arbejde sammen?
Jeg glæder mig til at høre fra dig.


Ejer Dit Energicenter Richard Skak
Richard Skak