Vi søger løbende dygtige medarbejdere

Vi søger nye medarbejdere

Dit Energicenter er i konstant udvikling, og derfor er vi altid på udkig efter nye kolleger til vores dynamiske team. Hold øje med vores aktuelle jobopslag på denne side.

Du er altid velkommen til at søge uopfordret, og du kan læse mere om vores opslåede stillinger nedenfor. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvis vi ikke umiddelbart har et jobopslag, der matcher dine kompetencer, opfordrer vi dig varmt til at sende en uopfordret ansøgning. Vi vil hurtigst muligt gennemgå dine kvalifikationer for at vurdere, om der er et potentiale for et godt match.

I din uopfordret ansøgning vil vi sætte pris på, hvis du fortæller lidt om dig selv, dine faglige kompetencer, og din motivation for at ansøge hos os.

Som en del af Dit Energicenter-teamet vil du regelmæssigt blive tilbudt kurser og efteruddannelse, hvis du ønsker det. Vi er engagerede i at hjælpe dig med at udvikle dine faglige færdigheder.

Vi ser frem til at modtage din uopfordret ansøgning.

Skriv til os


Bliv en del af Dit Energicenter

Vi kan tilbyde dig en spændende og aldsidig arbejdsplads med højt til loftet:

  • Uddannelsedu bliver tilbudt kurser og uddannelse
  • Ansvardu får ansvar og anerkendelse
  • Alsidigheddu får alsidige og spændende opgaver
  • ISO certificeretdu bliver en del af en certificeret virksomhed
  • Specialisterdu bliver en del af vores specialistteam

Aktuelle ledige stillinger

Vi har pt. ingen ledige stillinger, men du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Kontakt os i dag.

Vi tilbyder

En god arbejdsplads

Hos Dit Energicenter prioriterer vi innovation højt. Vi stræber efter konstant faglig udvikling, så vi altid er opdateret med den seneste viden.

Som elektriker hos Dit Energicenter vil du regelmæssigt blive uddannet og udfordret inden for de fagområder, du arbejder med. Du vil have indflydelse på både dine opgaver og din uddannelse, sikrende at du altid er opdateret med den nyeste viden.

Vi er drevet af et dybtfølt ønske om at være det foretrukne arbejdssted for dygtige elektrikere.

Skal vi arbejde sammen?
Jeg glæder mig til at høre fra dig.


Ejer Dit Energicenter Richard Skak
Richard Skak